Bon dia | Dimarts 16/11/2021

Bon dia a tots i a totes, 

dimarts 16 de novembre. Vam començar el curs fa ja 2 mesos i en 1 mes ja estarem celebrant el Nadal. El temps, la vida, les setmanes i els dies passen ràpidament i el curs 21/22 ja està rodant a ple rendiment.

Avui volem compartir amb vosaltres dos temes rellevants: les eleccions al consell escolar i la nostra campanya “ens mou l´esperança per LA PALMA”.

Comencem amb les eleccions. Estem buscant 3 relleus:1 alumne de secundària, 1 mare/pare de l’escola, 1 mestre EI/EP.

Les reunions del consell escolar ens permeten compartir les grans línies i decisions que es van prenen a la nostra escola. A més són l´espai per rendir comptes sobre què fem i com ho fem. Aquestes eleccions són un exemple de democràcia al món escolar. 

M’agradaria animar-vos i explicar-vos-ho. Ens trobem entre 3 i 5 vegades per curs al vespre. I sabeu com resumeixen la seva experiència les persones que acaben el seu servei al consell escolar? La síntesi seria quelcom similar al que segueix: “Haver participat del consell escolar de la meva escola m’ha ajudat a conèixer més i millor la meva segona casa i ha estat un privilegi poder dir-hi la nostra com a família, alumne o docent. Hi tornaria a participar i us animo a fer-ho!”.

Si com a pare o mare de l’escola vols formar part del consell escolar només cal que ens ho diguis via mail. Apreciat alumne de secundària! Repeteixo: alumne de secundària! Pensa si t’agradaria formar part del consell escolar i presentar-te a les eleccions o simplement si vols més informació. En cas afirmatiu vine avui mateix al pati a les 10,15 i ens trobem a la sala d´actes. Vine i en parlem!

I sobre la nostra campanya “ens mou l´esperança per LA PALMA”? Ja sabem que coneixeu la campanya, que tots coneixeu que el 19 de setembre el volcà Cumbre Vieja de l´illa de la Palma va entrar en erupció i que tots coneixeu que porta més de 50 dies en activitat volcànica i que tots coneixeu també que les conseqüències són devastadores a nivell agrícola, a nivell turístic, a nivell personal i emocional per a tots el habitants de l´illa.

Si, ja ho coneixeu. Ja ho sabeu. I què volem aconseguir repetint el que ja sabem? Molt senzill: obre l´agenda i pren nota si encara no ho has fet i pensa si els dimarts i dijous fins Nadal a l´hora del pati (10.15) per alumnes de secundària i a les 17,00 per alumnes de primària i famílies VOLS comprar un plàtan solidari de Canàries per ajudar a les persones que viuen a la Palma. Si vols fer-ho, ho faràs i a més menjaràs saludable els dimarts i els dijous tot posant el teu granet de sorra.

BON DIA I BONA SETMANA