Bon dia | Dimarts 22/2/2022

Bon dia! Molt bon dia!

La nostra escola està en plena pretemporada de fitxatges. Com els del futbol us preguntareu? Si, més o menys.

I fem molts  fitxatges? Si, més de 120!

Us ho explicarem al final, primer volem compartir algunes alegries. Com sabeu fa 10 dies la nova normativa ens anima a no portar la mascareta al pati de l´escola, patis interiors de primària, exterior de l´escola…Conclusió? Només l’hem de portar obligatòriament en espais interiors. 

Què està passant? Estem vivint el procés esperable. Per una banda ens estem tornant a veure el rostre i estem molt contents de recuperar somriures. I al mateix temps sabem també que és un procés, i com qualsevol canvi al principi a alguns ens costa i és qüestió de temps que ens les treiem tots i ens retrobem del tot.

Més alegries previsibles? Aviat celebrem Carnestoltes i les famílies d´infantil entraran al pati per ajudar-nos! En un mes els alumnes de 4 ESO i els de 2n de batxillerat recuperen els seus merescuts viatges! En un parell de mesos arriba Sant Jordi i amb l´AMPA tenim moooltes ganes de celebrar-ho com a comunitat educativa. Recuperarem les colònies a P5 i a primària al tercer trimestre que també seran un alegria per infants i famílies!

No tenim la vareta màgica sobre què passarà però les previsions properes són positives i les volem compartir. 

Tornem als fitxatges?

A l’inici del bon dia parlàvem de 120!. Si 120 fitxatges. Us ho expliquem. Durant el mes de febrer ensenyem la nostra escola als candidats a ser nous alumnes i noves famílies per tal que puguin triar escola. Es poden inscriure al web de l´escola i preparem visites amb grups reduïts. És un goig fer-ho i presentar el nostre projecte educatiu i mostrar el bon clima de treball, el bon tracte i el caliu que es respira a casa nostra.

Per ser més concrets a partir de 7 de març s´obren les preinscripcions per incorporar 40 alumnes a P3 (el nombre d´alumnes per aula passa a 20) i quasi 40 alumnes a 1r d´ESO que es sumaran als dos grups que ja tenim. També incorporarem uns 15 alumnes a batxillerat i 30 al cicle formatiu d´esports i ja estem fent moltes visites per tal que ens coneguin.

Si fem números, i us informo que tenim uns 1000 alumnes, sabreu ràpidament que cada curs renovem un 12% de la nostra plantilla! 

Per acabar, un darrer recordatori el proper dilluns 28 de febrer no hi haurà classe al ser dia festiu escolar.

Molt bon dia i molt bona setmana!