Bon dia | Dimarts 25/04/2022

-El divendres 22 va ser un gran dia: prèvia de Sant Jordi amb molta marxa i bona literatura a tots els cursos de l’escola, artistes convidats en forma de famílies d’infantil que van fer una fantàstica actuació ( només cal entrar a l´auketa per veure-la) i gran festa final amb tota la primària celebrant Sant Jordi a la sala d’actes amb molta emoció per la recuperació d’aquest bell espai de trobada.

Dissabte 23 vam celebrar la diada cadascú amb els seus i tot i ser una mica aigualida una diada de Sant Jordi sempre és un gran dia.

I diumenge 24? Què vam viure diumenge? Una senyal més del retorn a la nostra bella i vella vida. Primer una celebració eucarística amb diversos batejos d´infants i joves que comencen el seu camí com a cristians i acte seguit una festa de tota la comunitat educativa amb la nostra colla gegantera d’en Ton, un intens torneig de frontón dels alumnes de 3r d’ESO, venda de llibres i bar pel viatge del proper 4t d´ESO, vam gaudir escoltant diversos contes del món i sobretot vam escoltar alguns fragments dels premiats i les premiades als nostres jocs florals amb els nostre mítics presentadors en Pere i la Sílvia. Va ser un retorn meravellós i emotiu veure el pati d´en Josep i la sala d´actes plenes d’alegria i joia. I abans de passar la paraula a en Narcís que m’ha dit que volia acabar el bon dia, voldria centrar-me en dos temes: el primer un avís important dirigit a l’alumnat d´ESO i en format de recordatori: els telèfons no es poden usar ni veure en horari lectiu a l’escola, la norma és fàcil i si hem estat més laxes durant la pandèmia ha estat per acompanyar-vos en una època complicada. Només cal recordar i complir la norma i no oblideu que és molt greu gravar o fotografiar a persones sense permís i encara més penjar-ho a les xarxes. I acabo amb un reconeixement als premiats i premiades de Sant Jordi. Volem felicitar a:…..

+Bé i no podem acabar el bon dia sense fer esment a un reconeixement públic que es va fer. Oi Jordi? Donat que ja sé que ets discret i no vols que sigui dit, perquè es parla de la teva persona, ho faig jo mateix. El cert és que els membres de l’AMPA, en nom de tots, van donar-te una placa fent un agraïment públic al director de l’escola que ens ha acompanyat amb tanta saviesa i encert en aquests dos llargs i difícils anys de pandèmia. Han estat temps complicats per a tots i totes, i en aquests moments tener un lideratge intel·ligent com el teu, ple d’entrega i generositat, ens ha facilitat molt les coses. 

Jordi certament no ho esperaves… val a dir que vas saber acompanyar el teu agraïment amb el reconeixement de la feina de tants i tantes que en la comunitat educativa que han sapigut estar a l’alçada i han fet possible passar aquest difícil moment que esperem, comenci a formar part de la nostra història passada. Ara que ja el sol comença a brillar en una nova primavera, plena de Pasqua, un gran SOMRIURE I UN GEGANTÍ GRÀCIES. 

Alumnes, pares i professors hem passat un moment dificil, un moment de cordada a la muntanya de les dificultats, i ens hem fet costat i ens n’hem sortit prou bé. Aquesta és una gran lliçò per la vida. Junts les penes són menys penes, els reptes més fàcils de superar  i les alegries són molt més grans.

Demà es la festa de la mare de Déu de Montserrat. Estem entre dues festes ben catalanes: sant Jordi i Montserrat. Us convido a acabar el bon dia invocant la Moreneta amb el cantic que va composar el nostre reconegut poeta Mossen Cinto Verdaguer. Una bonica pregària per començar el dia.