Bon dia | Dimarts 3/5/2022

Molt bon dia a tots i totes:

El maig és un més molt especial. Un més ple de Primavera i de Pasqua. Vol dir que la vida floreix arreu i que ens fa sentit bé. També és el mes que segons la tradició cristiana s’ha dedicat a Maria. Un més ple de flors i de vida.  Aprofitar el missatge de la natura per recordar-nos que som cridats a ser persones de primavera persona de Pasqua, PERSONES PORTADORES DE VIDA. Podem dir persones de ressuscitades. Què vol dir això? “Les persones ressuscitades són aquelles que saben valorar el que tenen: la vida, el sol, les muntanyes, els ocells, l’amor, la parella, els fills, els amics, el país, la fe…  En donen gràcies a Déu i en gaudeixen a fons.  Són aquelles que tenen un cor net i transparent, que no guarden mai rancúnia, que no exclouen ningú, ni es tanquen per cap ingratitud. Són aquelles que són sensibles a les necessitats dels altres i que saben estimar i compartir, convençudes que són de veritat “els braços, els ulls i el cor de Jesús” enmig dels homes.” Maria va ser una persona plena d’aquesta vida. Per això li dediquem aquest mes. 

Estem en el darrer trimestre i moltes de les matèries i activitats estan en el seu compte enrere. 

Comença també el compte enrere de l’Estiu als Salesians 2022, recuperant les ganes de gaudir d’un estiu ple d’activitats i diversió! Tornen el Casalet d’Infantil, Casal EP i ESO, el Campus de Judo, Futbol i Bàsquet (UEM), i el curs intensiu FIRST per alumnes d’ESO i Batxillerat. Alguns de vosaltres ja us heu apuntat com a premonitors voluntaris. És una oportunitat ùnica de gaudir d’un estiu diferents…Moltes gràcies a aquells que, després de valorar-ho tot, decidiu entrar en el nostre equip de voluntaris de Casal 2022. Benvinguts/des!!

(Si voleu rebre més informació, podeu assistir a la reunió el proper dimecres dia 11 de maig a les 19h a la sala d’actes de l’escola.  Oferim la nostra acollida matinal gratuïta de 8:30 h a 9:00 h pels més matiners, i l’espai tarda (menjador i piscina) de 13:30 h a 16:00h amb recollida flexible.)

  • Piscina pròpia cada dia
  • Dormida a l’escola
  • Sortides de tot el dia (de 9 h a 17 h)

Ja veieu quantes coses. Preneu-ne nota!!

No podem acabar sense convidar-vos a fer un minut de silenci per preparar el nostre dia des de la certesa que Déu s’hi fa present quan li deixem espai. I si ho fem així és font d’alegria i pau. Ho fem amb la cantata 147  de Bach.