Bon Dia | Dimecres 12/01/22

Retorn de campanya de recollida d’aliments i d’apadrinament de Reis

Bon dia i bon any. Comencem nou any i, seguint els nostres ritmes, toca fer anunci de l’arribada del mes de Don Bosco, que clourà amb la festa interna del dilluns 31 de gener i amb la festa externa de diumenge 30. Les actuals condicions sanitàries faran que nosaltres mantinguem l’estructura del curs anterior i signifiquem Sant Joan Bosco en un format d’activitats i de tallers tancats per a cada nivell.

D’altra banda, us volem fer també una mica de tancament de les campanyes nadalenques. En un curs en què anem més que necessitats d’esperança, per a nosaltres ha de ser motiu de joia i d’alegria que continuem tirant endavant les nostres campanyes solidàries de recollida d’aliments i d’apadrinament de Reis. Des de Càritas, destinatària de tot el recollit durant la campanya del quilo, i des de VOLSJove, veritable motor d’aquesta campanya tan salesiana de Reis, volen donar les més sinceres gràcies a tothom qui s’hi ha implicat d’una o altra manera.

En clau pastoral, que hi hagi persones disposades a mantenir viva en el seu interior la flama de l’acció i el servei vers els altres, sobretot els més necessitats és, sens dubte, la raó de la nostra esperança en aquests temps tan plens d’incertesa. Donem gràcies al Senyor per estar al nostre costat i animar-nos a perseverar i continuar endavant en aquesta missió tan nostrada. Que tingueu un molt bon dia i un molt bon any.