Bon dia – Dimecres 24/11/2021

Campanya de Reis: cap infant sense regal

  • Per aquí han passat els Reis Mags.
  • Per aquí, també.
  • Per aquí no han passat.
  • Fes que passin per tot arreu!

Doncs sí. La campanya de Reis. Ja la tenim aquí. En efecte, tot i l’excepcionalitat del moment que estem vivint, ni l’any passat ni aquest any volem renunciar a res. El temps d’Advent-Nadal ens obre la porta a endinsar-nos en la nostra interioritat i anar a fons cap endins. Però també volem que sigui una oportunitat per projectar-nos cap en fora i desenvolupar la nostra vessant més solidària. Des de VOLSJove ens fan una crida perquè els Mags d’Orient puguin arribar a tot arreu: perquè cap infant es quedi sense regal, necessitem padrins i padrines. Podem apadrinar per grups d’amistats, fins i tot, tota la classe ens podem posar d’acord i apadrinar un infant. A més, us demanem que també en feu difusió a casa i en el nostre entorn familiar. Ajuda’ns a apadrinar!

  • Un dels moments més màgics de l’any és la Nit de Reis, on tots els infants que es porten bé durant tot l’any reben els seus regals. Malauradament, de vegades els Reis no poden arribar a totes les cases. Per això la nostra Campanya de Reis és tan important, perquè no volem que cap infant es quedi sense el seu regal.
  • Us preguntareu: com podem participar? La manera de participar és apadrinant un infant amb un regal de necessitat i un d’il·lusió. El de necessitat pot ser, per exemple, sabates o roba; el d’il·lusió, la joguina que més desitgi. Una vegada participeu, rebreu una carta manuscrita d’aquest infant que indica lògicament aquests regals. I el que haureu de fer és comprar aquests regals, amb un preu no massa elevat (aproximadament uns 20 euros per regal), embolicar-lo i posar un codi que ja indicarà la carta. I un cop el tingueu, l’haureu de portar a la recepció de l’escola, i nosaltres ja ho gestionarem. L’any passat, per exemple, vam repartir a la casa de 190 infants un total de 340 regals.
  • Per inscriure’ns, la data límit és el 8 de desembre i ho podeu fer a través d’un formulari que hi ha al web de l’escola, o bé enviant un correu a reis@mataro.salesians.cat Aquest any, que la il·lusió arribi a totes les cases!

En clau pastoral, no podem menys que agrair el fet de poder estar en comunió amb tanta bona gent disposada a fer del nostre entorn un món més just i solidari. Que el Senyor continuï mantenint viva dins nostre la flama de l’acció i el servei vers els altres, sobretot els més necessitats. Que tingueu un molt bon dia.