Canvi d’equipament esportiu

Benvolgudes famílies:

Els col·legis Salesians de Catalunya i de gran part de l’estat espanyol estan treballant, des de fa anys, en la unificació de la imatge corporativa, i per tant també del model de xandall i roba esportiva. Ha arribat el moment de fer el canvi i iniciar alhora un nou procés de venda: la compra on-line.

La transició cap al nou model la volem fer de forma tranquil·la i flexible, per això conviuran durant dos  cursos els dos models. 

Informar-vos, també, que l’Artesania Dorada continuarà venent la roba del model antic fins a finals d’existències amb un descompte sobre el preu actual del 50%. Sentiu-vos lliures de comprar on us convingui. Cal tenir present que l’Artesania Dorada no tindrà totes les talles.

El nou proveïdor amb el que comencem a treballar és Camacho tèxtil SL”.

Protocol de funcionament de la comanda:

  • Clicar a mà esquerra “ver tus uniformes”
  • Clicar “Salesians”
  • Us apareixeran tots els productes que hi ha a la venda en les diferents escoles. Cal tenir cura d’escollir les peces de roba corresponents a la nostra escola. Estan en català i les teniu a les imatges que us adjuntem. 

És important tenir clar els productes que Salesians Mataró té a la venda. Disposeu d’una mostra a la recepció de l’escola.

Samarreta blanca màniga curtaSamarreta blanca màniga llarga
Pantaló xandall cur
Xandall amb pantaló llarg

La comanda feta i pagada us arribarà directament a l’adreça postal que indiqueu en el moment de fer la comanda. 

El transport serà gratuït en comandes superiors a 50€. Les devolucions seran gratuïtes en el cas de canvi de talla o si el producte estigués defectuós.