El camí cap a la Pasqua 2018

Tota la casa de Mataró s'està preparant per la Pasqua. I ja portem dies! Fa setmanes que els membres més actius de la nostra confraria, La Verònica, estan posat a punt el pas per la processó de Divendres Sant a Mataró. Fa setmanes que les famílies fan coques de manera solidària per recaptar diners per la Campanya de les ONGs Salesianes d’enguany, que els tècnics de VolS ens van venir a presentar. Les nenes i els nens de la catequesi van representar el Sant Sopar. La litúrgia, des de la Imposició de la Cendra, i el Bons Dies ens hi estan acompanyant. Fa setmanes que tallem la pota a la Vella Quaresma. Divendres, vam tenir un dels moments amb més ressò, la Nit Solidària; músiques tranquil·les i bellugadisses, aplegant gent diversa i de totes les generacions, al voltant d’un objectiu comú: fer un món millor. I tot això per què? Perquè és Quaresma. Per preparar-nos per la Pasqua!

Diumenge de Rams, acollim a Jesús, el messies, a casa nostra. 

Dijous Sant, reunim-nos al voltant de la taula i recordem el seu gest de repartir el pa i el vi, tot donant un missatge d’amor universal. 

Divendres Sant, acompanyem-lo en la seva mort.

Diumenge de Pasqua, alegrem-nos amb la Resurrecció. 

Us recordem les nostres activitats:

Diumenge de Rams. Com és costum, la benedicció dels Rams es farà a l'entrada de l'escola a les 10.45; tot seguit, celebrarem l'Eucaristia a la nostra Capella.

Divendres Sant, 19.30 processó general.

Diumenge de Pasqua, Eucaristia a les 11.

Potser us semblen paraules una mica grosses. Fem la Pasqua de les petites coses: dels gestos quotidians, d’aquest detall, d’aquell somriure. Portem a la cara l’alegria de sentir-nos ressuscitats. I com a la campanya solidària, pensem que #NoHiHaSomnisImpossibles.