Dies de cor i vincle

La següent galeria de fotos dels nens i nenes del Cicle Superior d’EP és una bona mostra del que ha passat a l’escola aquests primers dies de curs.

Acabem de deixar enrere dies molt potents. Dies d'acollida, de coneixença, d'adaptació. I no us estem parlant només dels infants que acaben d'entrar nous a P-3, tot i que els volem donar especialment la benvinguda! Parlem de tots: grans i petits. Han sigut uns dies de reconnectar amb els companys i els mestres i professors, de conèixer gent nova, de conviure. Dies més pel cor que pel cap; dies per estrènyer llaços, per fer vincles.

Mai està de més recordar-nos que, com dir Don Bosco, “l’educació és cosa del cor”. Sense benestar emocional no hi pot haver educació; sense vincles no hi ha aprenentatge. I no cal gran cosa per fer un treball per la confiança i la convivència: un pati, o dos, unes cadires, alguna classe, unes fitxes, uns nois engrescats, uns mestres amatents,… Això és el que veiem a les fotos: tot un cicle treballant per la cohesió.