EL CICLE MITJÀ DONA LA BENVINGUDA A LA TARDOR!

Nens i nenes de tercer i quart de Primària fan una excursió per aprendre a conviure fora de les aules.

Els alumnes de cicle mitjà van dur a terme, l’11 d’octubre, una sortida al parc del Montnegre i el Corredor, amb la finalitat de familiaritzar-se amb la natura i començar bé amb bon peu la tardor. Quasi cada any fan una petita excursió i el seu destí preferit sol ser la muntanya. Elaboren aquestes sortides perquè, així, els nens i nenes surten de la rutina diària, no estan sis hores tancats dins d’una classe. 

Un dels motius de realitzar aquest tipus d’activitats és per desenvolupar i millorar les habilitats socials entre persones alienes de l’entorn familiar, d’aquesta manera, estan forçats a relacionar-se amb noves persones.  Tenen com a objectiu que els nens i nenes aprenguin a conviure entre companys. A més, fan diferents jocs per augmentar el cooperativisme i el treball en equip. Tanmateix, el propòsit més important és que s’ho passin bé, que gaudeixin i que facin noves amistats. Segons una de les tutores de quart de primària, l’Anna Romagosa, van realitzar diferents activitats de cohesió com l’elaboració de tendes de campanya, el joc tradicional de tocar i parar, el pica i la paret, d’entre altres. 

Ens va comentar que tots els nens i nenes van acabar fets pols, però s’ho van passar com mai!

P.S. Aquest article ha estat fet per l'alumna de l'assignatura de Comunicació Periodística de 1r de Batxillerat Silvia Fernández-Trabadelo Fernández.