Els reis es fan presents a l’escola

160 infants van rebre els seus regals de mans del tres Mags

15/12/2022
Júlia Morales (alumna de 1r de Batxillerat B)

Ja fa uns quants anys que des de l’escola s’organitza la campanya de reis destinada als infants més vulnerables del nostre entorn, pertanyents a famílies, fonamentalment del barri de Cerdanyola, que experimenten dificultats econòmiques i que, per tant, no es poden permetre cap tipus de regal.

Aquest any han sigut apadrinats 160 infants dels quals tots ells van rebre un regal d’il·lusió i un altre de necessitat el vespre del dia 5 de gener, vigília de Reis. Abans de la covid, els membres del grup de VolsJove, caracteritzats per a l’ocasió, anaven a lliurar els regals a les cases dels infants. Els dos darrers cursos, però, s’ha hagut d’organitzar diferent. Durant la vigília de Reis, en la sala poliesportiva de l’escola, es va muntar un escenari i una catifa vermella amb tres trons, un per a cadascun dels protagonistes.

Els membres de VOLSJove s’encarregaven d’acompanyar els infants i les seves famílies fins al Rei Mag que tenien assignat. Allí, davant del tron de cadascun, els acollien, s’interessaven per ells i finalment els entregaven els obsequis prèviament sol·licitats per carta.

“Volia emocionar-me i viure noves experiències. M’enduc una experiència molt gratificant després de veure la il·lusió dels infants. En veritat, som més feliços donant que rebent.”