La Carmeta visita els més petits de l’escola

29/10/2021
Emma García Alarcón (alumna de 1r de Batxillerat B)

La filla de la castanyera baixa de la muntanya per veure els infants de P3, P4 i P5

El passat dijous 28 d’Octubre, els infants d’educació infantil de l’escola va rebre una visita inesperada de la filla de la castanyera, la Carmeta.

“La cara dels nens s’il·luminà en veure la Carmeta”.

En mig del que semblava ser una hora de classe, els nens d’infantil van veure que una cara no molt coneguda entrava a la seva classe. Tanmateix, no va costar gaire que la relacionessin amb la castanyera, per la indumentària que duia. Però el que no sabien es que ella no era la castanyera, sinó la seva filla, la Carmeta. Tots els alumnes de P3, P4 i P5 estaven emocionats de ser tan afortunats i de poder veure en persona a la filla de la castanyera, ja que no la van poder conèixer quan van anar a buscar-la a una sortida que van fer pocs dies abans a un bosc de Llinars.

“Tothom volia estar amb la Carmeta i jugar amb ella’’

La Carmeta els va estar explicant el motiu de la seva visita i va compartir amb ells moltes experiències que ella vivia al bosc amb la castanyera. Els petits infants no deixaven de fer preguntes i no volien res més que estar al seu costat abraçant-la i jugant amb ella.  La Carmeta es va emportar moltes abraçades de tots els infants.

“Carmeta… tenim una sorpresa per tu!’’

La Carmeta, també es va emportar algunes sorpreses. Tots els alumnes d’infantil li tenien preparades unes danses per ella i algun que d’altre detall com unes castanyes de fang. Van baixar tots plegats al patí blau i van començar a delectar-la amb les seves danses, mentre la Carmeta passejava pel seu voltant ballant al ritme de la música