Promeses

 

Promeses? Salesians Cooperadors?

Es promet fidelitat en les gran ocasions de la vida que volen marcar opcions i projectes consolidats. Ho fem en el matrimoni, i ho fem també en ocasions com la que vam celebrar el diumenge dia 3 de juny a Salesians Mataró. Cinc persones de la nostra comunitat cristiana, i la major part d’elles vinculades directament a la nostra comunitat educativa, van fer la promesa de SALESIANS COOPERADORS. Què vol dir això? Vol dir que senten bategar dins seu l’esperit i el carisma de Don Bosco i que han fet públic i solemne el seu compromís.

Aquesta promesa els permetrà ajudar-se a viure, i alimentar, aquest esperit, en un grup local. A més passen a pertànyer a una associació que va més enllà de les nostres fronteres. Una associació d’abast mundial que vol ajudar a viure el carisma salesià des de la laïcitat, és a dir des de la vida pròpia d’una família i des del compromís en la pròpia feina i apostolat local.

Aquest projecte a Mataró seguirà construint-se des de l’aportació de tots i cadascún dels qui en formem part. Perquè ens uneix una mateixa fe i un mateix sentir: oferir als joves i a les famílies un espai per ser feliços… un espai on la Vida es celebri i s’aposti per ella. Un espai per créixer interiorment i en el compromís. Un espai per ser sants.

Gràcies per poder viure aquest moment!