Moltes gràcies, Josep!

Aquest va ser el missatge més escoltat el passat diumenge 28 de maig en l’acte en memòria d’en Josep Obiols que ens va deixar el passat mes de novembre. Promogut per l’associació d’antics i antigues alumnes de l’escola, els diferents àmbits de l’obra salesiana de Mataró van fer-se presents en aquest acte tan especial que va comptar amb la presència de familiars d’en Josep vinguts de Cabó, la vall que el va veure créixer i que sempre va portar dins del seu cor.

L’acte va començar amb una missa concelebrada per en Narcís Frigola i per en Pere Obiols, germà petit d’en Josep també salesià. La capella va quedar petita per la quantitat de gent que s’hi va aplegar.

Un cop acabada la celebració eucarística, es va procedir a la presentació del pati Josep Obiols que l’obra de Mataró ha volgut dedicar-li, de la mateixa manera que ho va fer en el seu moment amb Don Boni. Cadascun dels àmbits de l’obra presents a la celebració va llegir unes paraules per tal de donar gràcies per haver pogut compartir tot aquest temps amb en Josep i els antics alumnes varen procedir a la presentació de la placa commemorativa. En acabar hi va haver un petit piscolabis al pati interior, un espai que en Josep rondava amb freqüència per tal de fer-se present a l’escola, amb educadors i amb nanos.