Salutació d’inici de curs

Volem donar la benvinguda als protagonistes de l’escola de tots els nivells educatius que han donat inici al nou curs escolar 2023-2024 amb un entusiasme contagiant. Des d’infantil fins als alumnes de batxillerat i cicles formatius, tot l’alumnat s’ha trobat avui a les aules amb motius renovats d’il·lusió, aprenentatge i creixement personal.

Els patis i els passadissos de l’escola han estat plens d’energia positiva, amb els alumnes reunits per retrobar-se amb antics amics, conèixer nous companys de classe i reconnectar amb els seus professors. La jornada ha estat marcada per somriures, xocs d’abraçades i la promesa d’un any acadèmic ric en descobriments i èxits.

Volem donar, també, la benvinguda als docents, a les famílies i a tot el personal de l’escola en aquest nou curs escolar. És un plaer tornar a veure els rostres familiars i rebre noves incorporacions a la nostra estimada comunitat educativa. Enguany, compartim l’entusiasme de crear un entorn d’aprenentatge ric i estimulant, on cada estudiant pugui créixer, aprendre i prosperar. El compromís dels docents i el suport actiu de les famílies juguen un paper fonamental en aquesta missió, i estem ansiosos de col·laborar junts per fer d’aquest curs un temps d’èxits i oportunitats inoblidables per a tots.

Que tingueu tots i totes un molt bon curs 2023-2024.