Solidaritat amb Ucraïna!

La setmana passada, mentre celebràvem el Carnestoltes a la nostra escola hem vist com un nou conflicte armat creixia a Europa. Els nostres alumnes preparaven les disfresses i, a l’altra banda d’Europa, infants i joves han hagut de deixar les aules per amagar-se en refugis o fugir cap a un altre país més segur. Un fet que no ens pot deixar indiferents. És un moment tràgic de la nostra història europea, amb repercussions imprevisibles.

Com a salesians val a dir que hi tenim presència de comunitats salesianes, amb obres molt socials i educatives. El Rector Major d.Angel Fernandez ha mantingut contacte amb els salesians que es troben a Ucraïna, en concret a Kiev, Lviv, Zytomer, Dnipro, i ha demanat a la Congregació salesiana que donem una resposta sistemàtica i coordinada a aquesta emergència. 

Volem posar el nostre cor a Ucraïna, en el seu poble i prestar l’ajuda que ens sigui possible a les cases salesianes d’aquest país. És per això que s’ha habilitat el canal inspectorial per ajudar econòmicament a la causa. Tots els donatius que es rebin s’enviaran per transferència seguint les indicacions rebudes a la Congregació. 

  • Titular compte: Inspectoria Maria Auxiliadora
  • IBAN ES31 2100 2542 6102 1005 9715
  • Amb concepte: Donació UCRAÏNA (Important que es posi amb claredat el concepte)

A més, s’ha habilitat a Mataró un punt de recollida al C/Irlanda 19 local 2 per portar a Ucraïna menjar i recursos de primera necessitat. Podeu veure el llistat de propostes de donació en aquest enllaç.