Testimonis d’antics alumnes per orientar les noves generacions

La federació dels AAsdb de la zona nord inspectorial (Mare de Déu de la Mercè) ha organitzat tres jornades d’acompanyament professional en vistes especialment als alumnes de batxillerat, però també per a pares i tutors.

Les dues primeres jornades han tingut lloc els dissabtes 11 i 18 d’abril.  La primera trobada va ser per parlar de l’àmbit científic tecnològic. La segona per presentar experiències de  l’àmbit  científic sanitari. 

La dinàmica sempre és la mateixa: es parteix de tres antics alumnes del món professional que es vol presentar, que expliquen la seva experiència en el desenvolupament diari de la seva activitat laboral. Posteriorment fan una taula rodona en la que s’hi pot participar. Seguidament continuen amb els  altres tres testimonis i la consegüent taula rodona i preguntes. 

La tercera i última jornada  tindrà lloc aquest dissabte dia 24 d’abril de 10.15 a 13.15 . Intervendran sis professionals de l’àmbit social i humanístic. Quedeu convidats a aprofitar aquesta iniciativa dels antics alumnes orientada a ajudar en el discerniment professional de les noves generacions.

Tot aquest material quedarà penjat a youtube per a possible aprofitament a tutories…

Una bona iniciativa dels antics alumnes que, aportant la seves vivències i valors, orienta a les noves promocions.