Tot a punt per als Cicles Formatius

Iniciem les reformes de l’escola, que facilitaran la posada en marxa del nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà “Guia en el Medi Natural i de Temps Lliure”, del que enguany ja estan obertes les preinscripcions fins a un màxim de 30 places.

La posada a punt de les instal·lacions ha començat per la piscina, amb la necessària renovació de la maquinària de filtratge i condicionament de l’aigua. Es continuarà amb la nova sala poliesportiva situada a l’espai de l’antic teatre, sobre el taller de mecanització. També durant l’estiu, es procedirà a la renovació de la gespa del camp de futbol, tant deteriorada pel pas del temps. Un gran esforç que farà que la nostra escola tingui un Grau Mitjà de qualitat, i que millorarà els espais per tota la resta de l’escola.

Aprofitem per comunicar l’aprovació definitiva dels Cicles Formatius de Grau Superior “Ensenyament i animació socioesportiva” i “Condicionament Físic”, per part del departament d’educació de la Generalitat de Catalunya, que s’iniciaran amb l’evolució dels alumnes que comencin aquest any.

Si vols més informació amb relació als cicles formatius, pots demana una visita personalitzada omplint el formulari.