Trobada d’Antics Alumnes

Tornen a l’escola 25 i 50 anys després

Diumenge passat, dia 29 de maig, va tenir lloc a l’escola una trobada especialment emotiva: la TROBADA DELS ANTICS ALUMNES. Més concretament, vam convidar els que havien marxat fa 25 i 50 anys. Va ser molt interessant veure la il·lusió, sorpresa, curiositat que hi havia en molts d’ells. Alguns no s’havien retrobat en tots aquests anys, i altres no havien tingut l’oportunitat de tornar a l’escola. Imagineu-vos: les fesomies, les cares, la vestimenta, el to de la veu … Quants canvis!

Cafè d’acollida, visita guiada, xerrada amb antics professors, compartir records, síntesi del procés de transformació pedagògica i dels espais, celebració eucarística, ofrenes florals a Josep Obiols i a tots els educadors i educadores que ens han acompanyat seguint l’esperit de DBosco amb la pluja i amb el sol.

Cal dir que van quedar gratament sorpresos de totes aquestes transformacions. Un dels Alumni va manifestar: “quan vaig sortir de l’escola no m’adonava de moltes coses. Ara que soc gran valoro molt més el que aquí vaig aprendre. M’agrada venir-hi, és per a mi la segona casa.”
Moltes gràcies a la Junta que va convocar i organitzar aquesta trobada i a tothom qui hi va participar.