TROBADA DE GRUPS DE FE A LLINARS DEL VALLES

Després de dos anys de pandèmia, sembla que a poc a poc podem anar tornant a la normalitat. S’han relaxat les mesures de prevenció, per exemple l’ús de la mascareta, i estem tornant també a trobar-nos amb persones que feia temps que no vèiem.

Aquest cap de setmana un bon grup de joves de la nostra escola ha pogut participar a Llinars del Vallès de la trobada inspectorial de grups de fe que feia dos anys, a causa de la pandèmia, no s’havia pogut portar a terme.

Des de dissabte al matí fins el diumenge al migdia nois i noies de primer i segon d’ESO, i primer i segon de Batxillerat, integrants dels grups de fe AMICS 3-4 i JOVES 1 i 2 han pogut compartir la seva fe amb altres joves de la seva edat de les escoles i obres salesianes de la província de Barcelona.

El fil conductor de la trobada d’AMICS 3-4 ha girat al voltant de la mania que tenim de prejutjar a les persones i posar etiquetes abans de conèixer com son. Una de les conclusions a la que han arribat els nostres joves és que no ens hem de deixar influenciar per les aparences sinó que hem de mirar de conèixer el cor de les persones i mirar d’ajudar-les com va fer el bon samarità.

D’altra banda, el grup JOVES ha descobert un dels streamers top del moment. Un tal Jesús que al llarg de la trobada els ha fet reflexionar sobre la seva manera de viure, l’actitud envers les necessitats dels altres i com poden ser testimonis de la seva fe en el seu dia a dia.

Però no només han dedicat temps a fer una parada i a pensar com és la seva vida sinó que han fet noves amistats i s’ho han passat d’allò més bé compartint estones de joc, de reflexió i de celebració.