Bon dia | Dimarts 8/3/2022

+Hola, Narcís, ja comencem la segona setmana del març i ja és hora d’escalfar motors per la setmana santa oi?

-I tant Jordi, tot i que sembla que està molt lluny, totes les confraries de Mataró comencen els assajos per poder sortir a l’aclamada processó de Mataró. Per la comunitat cristiana Divendres Sant és un dia molt important. Recordem  la mort de Jesucrist, i i la processó, un dels actes més multitudinaris de la ciutat, ho expressa amb molt de sentiment.

+- Narcís, té ‘escola una confraria que es diu la Verònica,oi?

-Si, i encara està dins la capella. La Verònica ha estat part de la processó molts anys, però el 2019 per falta de gent no va poder sortir. Tot estava preparat perquè el 2020 sortís, però la covid ho va fer impossible.

+I aquest any? Què passa?

-Després de dos anys, les persones interessades l’any 2020 també han anat marxant de l’escola i estem en un moment difícil.

+No, Narcís! No podem amagar el nostre pas de l’escola, ha de sortir! És part de la cultura de salesians Mataró! És un pas que van posar en marxa els AAAA ara fa 75 anys. De fet és dels més antics de Mataró.

-Si, Jordi, és una pena, el 2019 encara recordo com va sortir a les revistes: “la Verònica dels Salesians no surt a la processó”. Em va posar tan trist.

+Doncs això no no hauria de tornar-se a repetir, la nostra meravellosa comunitat: alumnes, pares, mares, grups de fe, catequesi… Segur que ens ajuden.

-No ho dubto, entre tots podem fer-ho possible. Si esteu interessats a formar part de la Verònica només cal que escriviu al correu: veronica@mataro.salesians.cat o ens ho dieu a nosaltres. 

+Ara us deixem un vídeo enllaçat i que tingueu un molt bon dia!