Uneix-te i apadrina a un Infant

Amb una il·lusió renovada, la Comissió de Voluntariat de l’Obra Salesiana de Mataró enceta la seva tradicional Campanya de Reis. Cada any, persegueix l’objectiu de garantir que cada infant, especialment aquells en situacions econòmiques difícils, rebi un regal durant la temporada de Reis.

Aquest any, necessitem la teva col·laboració més que mai. A la nostra casa salesiana, portem a terme aquesta iniciativa des de fa molts anys, però requerim la participació activa de més persones per fer brillar la llum de l’esperança en els cors dels petits.

¿T’agradaria ser part d’aquesta bonica tradició? Pots apadrinar a un infant proporcionant-li un regal de necessitat, com roba o sabates, i un regal que li porti alegria, com algun joc o joguina. En agraïment, rebràs una carta manuscrita de l’infant que has apadrinat i les instruccions per a l’entrega dels regals.

Ajuda’ns i completa el formulari a aquest enllaç. En agraïment, rebràs una carta manuscrita de l’infant que has apadrinat i les instruccions per a l’entrega dels regals.

La data límit per a l’entrega dels regals a l’escola Salesians Mataró és el 20 de desembre a migdia. La màgia de l’entrega tindrà lloc el 5 de gener a la tarda.

Uneix-te a nosaltres i ajuda’ns a fer que els Reis Mags arribin a tots els racons. La teva participació fa la diferència i il·lumina els somriures dels més petits