VISITEM MADRID AMB 2n DE BATXILLERAT

1/04/2022 Carla Martínez (alumna de 1r de Batxillerat B)

Un viatge de fi de curs molt esperat entre els alumnes

Aquesta passada setmana, els alumnes de 2n de Batxillerat van poder fer el seu viatge de fi d’etapa visitant Madrid i el seu entorn.

“Ha estat una experiència increïble on he pogut connectar amb els companys de manera molt més propera i ens hem cohesionat com a grup.”

Després de dos anys sense poder realitzar cap viatge de fi de curs, aquesta última setmana de Març ha estat l’hora de tornar a fer-los. En aquest cas, no s’ha pogut fer el viatge de sempre a Berlín, però els alumnes han tingut l’oportunitat de visitar Madrid i altres llocs propers com Toledo i Segovia. 

Ha estat un viatge en el qual han pogut ser autònoms, independents i demostrar la seva responsabilitat davant aquesta situació de viatjar i tenir temps lliure. Han pogut conèixer amb més profunditat la història i la cultura d’Espanya.

Alguns dels llocs destacats els quals van visitar van ser: la Catedral i aqüeducte de Segovia, el museu del Prado i el centre de Madrid i fins i tot, van poder passejar pels carrers de Toledo i pel monestir de San Juan de los Reyes.

Una altra activitat que han destacat ha estat l’experiència de poder veure un musical en directe. Els alumnes van poder gaudir dijous a la nit, del musical de grease, on van gaudir i van quedar impactats per l’obra i la novetat de poder viure una experiència així.

Alguns dels alumnes afirmen que aquest viatge els ha permès desconnectar dels estudis i poder gaudir de la companyia que moltes vegades no valoraven. Ha estat un viatge amb un objectiu cultural, però per altra banda, també la part més humana, on es buscava gaudir dels amics i poder tancar aquesta etapa tant important per a ells d’una manera diferent i única.

En definitiva, els alumnes han viscut una experiències que recordaran per sempre. Companyia, aprenentatge, cultura i desconnexió resumirien molt bé aquest viatge. Un fi d’etapa rodó abans de finalitzar un curs complex i ple d’emocions.

“Ha estat un viatge on hem pogut exprimir cada segon, experimentar i sortir de la bombolla dels estudis.”