Agraïment per la campanya de Reis 2019

La comissió organitzadora us fa arribar la seva satisfacció pel bon funcionament de la Campanya de Reis. N’estem molt contents i us ho volem tornar a agrair! L’esforç i les ganes que poseu any rere any ens fa poder arribar cada cop a més famílies i per tant, continuar repartint il·lusió en una nit tant màgica.

Si valorem la campanya numèricament, s´han repartit 368 regals a 184 infants i joves de més de 100 famílies.

El dia 5, al matí i a la nit, es van aplegar més de 80 voluntaris que formaven una comitiva de reis i patges, conductors, acompanyants i encarregats de la logística. El repartiment va funcionar tal com estava previst. Un any més, els que han fet de reis, patges i xofers van tornar molt contents pel contacte amb els infants i joves en presenciar les seves cares de satisfacció al rebre els regals, i per l’acollida de les famílies. I tot això tampoc hagués sigut possible sense l’ajuda dels 210 padrins/es que han estat escollint els millors regals des de principis del mes de desembre.

Ens hem d’alegrar de la solidària resposta i de la sensibilitat social demostrada en aquests temps que com tots sabem, no són gens fàcils.

Amb molta satisfacció, des de la comissió continuarem treballant per a millorar la Campanya següent i us fem arribar la nostra cordial salutació.

Fins l’any vinent! Atentament, Comissió de la campanya de Reis.