Bon Dia 13 d’octubre

Sabíeu que ara la gent ja no s’escriu cartes? Sí, les cartes d’abans, amb un paper, un bolígraf, un segell, un sobre, i quan obries la bústia, era com trobar una sorpresa que contenia un munt de paraules que algú t’havia regalat pensant en tu.

Amb una pandemia com la que vivim que ho ha trastocat tot, potser seria un bon moment per recuperar algunes coses que ja no fem i escriure cartes, en seria una.

Per això, avui, us volem llegir una carta. La vam escriure ahir conjuntament amb en Narcís, i amb ella, volíem donar-vos les gràcies a cada u de vosaltres, a cada una de les etapes de la nostra escola.

Estimats alumnes d’INFANTIL,   Mentre esteu enfeinats descobrint el que us envolta i aprenent les lletres, els números, l’entorn,SOMRIEU.   Mentre feu cas a la mestra en els desplaçaments,la neteja i l’ordre,    SOMRIEU.

Sempre ho feu i ens agrada perquè ens recordeu que la vida és un JOC;   TAMBÉ ARA. Estimats alumnes de PRIMÀRIA  Ens agrada molt que us interessi jugar,  aprendre-ho tot amb aquesta energia que no se us acaba, i escoltar contes, ara, de la veu de la mestra atrafegada amb la mascareta i, tot i així, que us seguiu emocionant per com acaben.

Aquesta situació d’incertesa també la podem viure com un CONTE I, ENTRE TOTS,  N’ESCRIUREM EL FINAL.

Estimats alumnes de SECUNDÀRIA,  Amb la feinada que teniu coneixent-vos i redefinint la vostra personalitat, gestionant les contradiccions  i buscant la gamma de grisos enmig de l’horitzó en blanc i negre amb què veieu la vida fins ara… I a sobre, se us ha girat més feina: rentar-vos les mans, desinfectar l’espai de treball, i, el més dur de tot: guardar les distàncies amb els amics i amigues.  I tot això sense cap queixa.  Estem orgullosos de les ganes que poseu en cada gest. 

Estimats alumnes de batxillerat, Sabem que és el vostre moment:   sentir-vos adults,  notar la sensació de llibertat a flor de pell,   el valor de l’amistat   i el desig de muntar-vos la vida fent el que més us agrada.      I valorem molt que,  malgrat aquests temps convulsos, porteu amb força i dignitat totes les restriccions que us envolten.  Potser sou els que teniu més clar que,  quan passi tot això,  TINDREU, TINDREM una altra vida al davant dels ulls.   Ah, i que tot estarà per fer!  Fins aviat alumnes de l´escola! Bon dia i bona setmana!