Bon dia | Dimecres 24/11/21

Aquest diumenge és el 1r diumenge d’Advent.
Això vol dir que el dilluns ja començarem aquelles activitats i diànimques tan xules que fem cada any a l’escola per asquestes dates: el calendari d’advent, amb els seus reptes a fer, el pessebre de la classe, descobrint cada dia una figureta, anar a la capella a fer l’encesa de la corona d’advent…així com també la nostra estimada campanya de recollida d’aliments i productes d’higiene personal.
Aquest any, a diferència d’altres anys, fem la campanya durant més dies perquè tothom pugui participar i ningú es despisti. Des de dilluns vinent podeu dur aliments en conserves, pasta, farines, llegums…així com coses necessàries per tenir una bona higiene.
Penseu que amb el gest i l’esforç de cadascuna de nosaltres podem aconseguir que hi hagi menys gent a qui li faltin coses. Cada cop de mà compta, entre totes ho podem aconseguir.
Els nois i noies de 6è també ens ajudaran en a recordar aquesta campanya i ens explicaran una mica millor què cal dur, per què…ja que han preparat un material que passaran per cada classe.