Bon dia | Dimarts 29 de setembre

Dimarts 29 de setembre

Bon dia a tots i a totes:

Comencem la tercera setmana de curs: La reobertura de l´escola ens fa estar molt satisfets com a equip docent i no docent, i ho volem compartir amb vosaltres. Ens dona molta alegria tornar a donar VIDA a aquesta casa salesiana amb totes les seves possibilitats!
La setmana passada donàvem les Gràcies a alumnes, personal de l’escola, mares i pares, avis i àvies… perquè dèiem que havíem estat capaços d’adaptar-nos a un canvi difícil. Ara que ja som a l’escola i comencem a agafar el ritme que toca ho reiterem.  Com a equip ho estem fent tant bé com sabem i podem.
No ens cansarem de recordar-nos uns als altres les mesures que semblen més eficaces per contenir la pandèmia:

1.- Distància social
2.- Higiene (especialment de mans)
3.- Mascareta. 

Ara és molt important seguir fent el que estem fent: extremar aquestes mesures de contenció en el dia a dia, dins i fora l'escola. Anem agafant noves rutines que les inclouen. No és fàcil però això ens fa més forts i resistents
Estem en permanent contacte amb l'equip del CAP de referència i amb epidemiologia. Seguim els protocols i les instruccions de l’Agència de Salut Pública establerts per a aquests casos. Això ens dóna seguretat i ens marca un camí fiable.
Els grups afectats sempre estan informats directament del protocol a seguir. Tots han fet ja la PCR, a la mateixa escola, amb molta rapidesa. De fet, avui dimarts el primer grup ja torna a l'escola amb normalitat. I com sabeu per la premsa, ja ens han confirmat que els confinaments passen a ser de 10 dies.
Estem al costat dels alumnes que han de restar en confinament preventiu, amb les connexions i  les tasques a fer per fer fàcils i productius aquests dies. Ben segur que l’acompanyament emocional i pedagògic que farem farà més lleugera aquesta circumstància d’haver de restar a casa.
Procurem donar la informació ràpidament i amb transparència, tot atenent a les indicacions que ens fan les administracions públiques. Per això preguem, que quan vulgueu informació sobre aquest tema, aneu sempre a consultar les fonts fidedignes. Estem a la vostra disposició en tot moment. Davant del dubte, ara més que mai, és millor passar-nos per excés.
A l’octubre s’acabaran de posar en marxa la resta de les activitats extraescolars que encara no han arrencat: grups d’anglès, la catequesi infantil (la propera setmana) i els grups Amics i FOC.
Volem compartir amb tots vosaltres que és un orgull poder tornar a l’escola i poder seguir  acompanyant els alumnes en el seu dia a dia en les seves variades i riques possibilitats.
No és, ni serà fàcil… Ho farem junts, com sabem fer, amb professionalitat i esperit salesià! 

Bon dia