Celebrem Sant Jordi a Primària

Equip de joves periodistes

El passat dilluns 23 d’abril, com ja és habitual a la nostra escola, es va celebrar la diada de Sant Jordi. La jornada, per als nens i nenes de primària, va ser força moguda.

Per una banda, els nois i noies de primer, tercer, quart i cinquè de primària, van marxar a primera hora a la plaça Santa Anna, a passejar per les diverses paradetes inundades de llibres, i a viure la diada envoltats de flors i de cultura. En canvi, els més grans de primària, van omplir al pati interior de l’escola amb la representació de l’obra de teatre Hansel i Gretel.

[smartslider3 slider=2]

Al migdia, moment en què els alumnes que havien passejat pels voltants de la Plaça Santa Anna van tornar a l’escola, el cicle de primària al complet va dedicar-se a la habitual fira d’intercanvi de llibres. Per a aquest moment, tots els nens havien de portar un llibre per tal d’intercanviar-lo amb un altre company i poder així compartir una hora de lectura conjunta.

Arribada la tarda es van celebrar els Jocs Florals, vetllada en la que es van premiar els millors poemes de cada classe. Va ser una tarda de reconeixements i de lectura dels poemes premiats.