Infantil: cavallers, princeses i dracs

Equip de joves periodistes

El 23 d'abril es va celebrar la diada de Sant Jordi entre els més menuts de l’escola que van viure envoltats de diverses activitats.

A primera hora del matí, quan els nens van arribar a l'escola, es van preparar per anar a l'estrena de la representació de l'obra teatral de la història de Sant Jordi, protagonitzada pels alumnes de P5. A la funció hi van poder assistir només els pares dels protagonistes de l'obra, juntament amb els mestres i la resta de companys de P5.

Un parell d’hores després, els alumnes d'infantil van dedicar l’estona a esmorzar i a jugar, tot fent temps per a començar la missió de fer un punt de llibre.

Havent dinat, els alumnes de 6è es van presentar a infantil, amb la intenció de mostrar, de manera molt lúdica, els contes que havien estat preparant durant el curs. Els nens i nenes tenien l'opció d'escollir els contes tradicionals que van ser representats pels nens de sisè de primària; primer escoltaven i després anaven canviant d’espai per escoltar-ne un altre. Van acabar esgotats però contents d’un dia que difícilment oblidaran.