PATGES I REIS MAGS VISITEN ELS MÉS PETITS DE LA CASA

El passat dimecres 18 de desembre, els més petits de la casa van rebre la inesperada visita dels reis mags, els quals provenien de les aules de 4t d’ESO. Tant mestres com alumnes d’Infantil i de la Secundària van poder gaudir molt d’aquella estona. La Moira, l’Ismael i la Sandra ens diuen que “ens vam sentir molt ben acollits i els infants del Parvulari ens van retornar la il·lusió de quan érem més petits”.

Els nens i nenes van passar un matí amb molts nervis i amb molta il·lusió. A primera hora del dimecres, van poder veure als desitjats reis de l’Orient. Els reis no venien sols, sinó que venien acompanyats cadascú del seu patge. Els nens i nenes van poder fer-los moltes preguntes que volien resoldre sobre els reis mags i aquests van respondre amb molt de gust.

Finalment, Melcior, Gaspar i Baltasar van donar l’honor als més petits de poder fer-los una abraçada i els patges van recollir la carta de cada infant.

Per una banda, alguns dels i les alumnes d’infantil com L’Arlette i en Daniel, van afirmar que els hi va fer molta il·lusió aquesta visita i que tant de bo poguessin tornar un altre any. Per altra banda, l’equip docent, concretament la professora Judit Nogueras, diu que és una activitat molt bonica i on també es demostra aquesta unió entre els més grans de l’ESO i els més petits de la casa.

 

P.S. Aquest article ha estat fet per l'alumne de l'assignatura de Comunicació Periodística de 1r de Batxillerat Carolina Gonzalez