TANQUEM ETAPES

28/05/2022 Júlia Morales Ardura (alumna de 1r de Batxillerat B)

L’alumnat de 4t d’ESO i 2n de batxillerat es gradua!

El passat divendres 27, va tenir lloc l’acte de graduació tant l’alumnat dels actuals cursos de 4t d’ESO i  2n de batxillerat, com els ja antics alumnes de l’escola que van acabar la seva trajectòria d’ESO fa dos anys i no van poder gaudir-ne a causa de la pandèmia.

“L’organització no ha estat gens fàcil però el resultat ha sigut meravellós”

Vam començar per la de 4t. Va ser un acte preciós i commovedor que no hagués sigut possible sense ells, sense la seva predisposició. 

Ens van transmetre la seva felicitat i el sentiment de nostàlgia que tenien alguns però del que estem segurs és que, en major o menor mesura, van gaudir de l’acte.

La intervenció de les persones tutores, àgil i desimbolta, i la de l’alumnat, col·lectiva i descentralitzada, va aportar un toc d’informalitat que va aportar un punt d’informalitat i frescor molt valorat per tothom.

I a continuació vam donar lloc a la de 2n de batxillerat, de la qual també hi van formar part antics companys amb els que van compartir aula.

Com bé va dir una d’elles; malgrat que el camí no ha estat fàcil, ara poden esmentar ben orgullosos que l’esforç que han invertit ha merescut la pena. Va ser una estona en la que van poder gaudir i retrobar-se amb antics companys cosa que és una molt bona iniciativa per part de l’escola ja que recordem que un dels lemes que ens acompanya sempre és “fem pinya”.

“Estic molt orgullosa de tot el que he aconseguit i la persona en la que m’he convertit”

Sens dubte va ser molt emocionant veure a tot l’alumnat pujant a l’escenari amb un gran somriure. Arribar-hi no es gens fàcil, tots ho sabem, però amb constància, perseverança, autonomia i resiliència tot és possible.

Donem les gràcies a la Selene, organitzadora de les graduacions, als tècnics, a l’alumnat que està cursant cultura audiovisual de 1r de batxillerat, als mestres que van participar i no ens oblidem de les famílies i els alumnes que hi van assistir ja que sense ells no hagués sigut possible.