TORNA LA FESTA DE MARIA AUXILIADORA!

24/05//2022  Àngela Díaz (alumne de 1r de Batxillerat B)

L´escola Salesiana gaudeix de la festivitat del dia de María Auxiliadora

Després de dos anys sense gaudir com cal una de les nostres majors festivitats per culpa de la pandèmia, per fi hem pogut tornar a sentir l’esperit de la festa entre nosaltres. 

La diada va començar amb la celebració eucarística de primera hora. Després a classe ja tot junts vam veure el Bon Dia significatiu de la jornada, centrats en un vídeo dedicat a les mares lluitadores que ens estimen en cada moment de la seva vida, a la manera com ho va fer Maria. Una segona part destacava els principals trets de Maria: atenta, acollidora, servidora, protectora. Tot plegat, emmarcat en la imatge del gran quadre de Lorenzone a la Basílica de Valdocco. Després del comentari del Bon Dia, cada nivell va dur a terme una activitat per aprofundir en la significació de la diada. Els més petits de l’ESO van optar pel format tallers, mentre que els més grans, BAT i CFGM, vam veure un reportatge dedicat a “Open Arms” que és una organització humanitària, no governamental i sense ànim de lucre, la missió de la qual és protegir la vida dels més vulnerables en situacions d’emergència.

Malauradament, el dia no va acompanyar molt, ja que va ploure i poca gent es va atrevir a banyar-se a la piscina la qual va obrir les portes la darrera setmana. El dia, però, en general va aguantar, i fins i tot la fresca va ajudar a no passar calor a l´hora de jugar els diversos partits que van organitzar els mateixos alumnes de diversos cursos entre ells.

“Poder tornar a gaudir d´aquesta festa després de dos anys i sobretot poder ajuntar-nos entre tots ha estat molt divertit i espero amb ànsies l´any que ve per repetir l’experiència i amb moltes més ganes”.

Una altra activitat que tots estàvem esperant amb moltes ganes és el característic partir de bàsquet entre professors i alumnes que es fa sempre com a tancament d´aquest dia. És un moment realment màgic que uneix a totes les persones de l´escola en un mateix punt per animar a tots els jugadors i crear un bon ambient molt divertit i poder fer bons records tots plegats.

“Sense dubte el moment que més enyorava d´aquest dia era poder jugar amb els alumnes de forma competitiva però divertida i equitativa”.

María va deixar un profund amor en el cor de Jesús i també en el de tots nosaltres per la seva gran dedicació en donar amor i ajuda a tothom que ho necessités. Sense cap dubte el món necessita més persones que siguin com ella.